Idéen bag OutdoorMums

OutdoorMums var Nanna’s idé, da hun selv savnede et alternativ til de almindelig efterfødselsgymnastik/fitness-tilbud, da hun var på barsel med Merle. Inge var straks med på ideen og d. 3. februar 2011 startede det første OutdoorMums hold.

OutdoorMums er bygget op over to ting: Træning og natur.

Træningen forgår udendørs i 1½ time, så din baby kan tage en lur i vognen, mens du træner. Vi har valgt at lade træningen være en kombination af en god tempofyldt gåtur på mellem 3-5 km rundt i skoven og træning, hvor vi bruger, bænke, træer, trapper og bakker til at give ekstra udfordring i træningen.

Inge står for træningen, der giver sved på panden og smil på læben. Øvelserne bliver gradvist sværere og hårdere jo bedre form vi kommer i. Flere af øvelserne er gradueret så alle kan få noget ud af træningen.

Nanna fortæller hver gang en eller flere historier om naturen eller skovens historie, når vi puster ud mellem øvelserne. Hun giver også gerne gode råd om ideer til sjove naturoplevelser på egen hånd og hvor i kan tage på familieudflugt i weekenderne.

Outdoormums er et unikt tilbud om naturvejledning og træning til mødre på barsel, som startede i februar 2011. Tilbuddet sker i et samarbejde mellem Kolding kommune og Kolding Zoneterapi v/ Inge Støvring.