Hvem er OutdoorMums

Nanna

Jeg er biolog og ansat som naturvejleder i Kolding Kommune, hvor Outdoormums er en del af mit arbejde. Derhjemme har jeg to skønne tøser. Freja fra november 2007 og Merle fra oktober 2010.

Når vi mødes til OutdoorMums-træning står jeg for underholdningen, når vi puster ud mellem øvelserne. Jeg tager udgangspunkt i årstiden og skovens kulturhistorie og krydrer gerne fortællingerne med sjov viden. Vidste du for eksempel at bøgetræet drikker 125 liter vand i døgnet, eller at Marielundskoven har været gennemskåret af en pansergrav under 2. Verdenskrig?

I mit job som naturvejleder kender jeg også til de mange naturstier rundt i Kolding og deler gerne ud af min viden. Jeg deler også gerne ud af mine egne erfaringer med børn og barnevogne i naturen.

Inge

Jeg har i altid arbejdet med sundhed og træning. Som sygeplejerske, fitnessinstruktør, pilatesinstruktør, zoneterapeut og massør.

Jeg lægger stor vægt på at alle på holdet kan være med i træningen og at alle får en udfordring. Du skal kunne mærke at der sker noget gennem de 10 gange, vi træner sammen.

Jeg har 2 voksne drenge, så jeg ved hvor vigtigt det er at træne for at komme i form igen efter en fødsel.